Etiquetes

dimarts, 2 de juliol del 2013

Els nostres vins {i com cuiden els detalls}


L'entès en vins a casa és el meu marit. Jo només sé si m'emocionen o no. Però quan em toca a mi triar-los em guio per l'instint de que un bon etiquetatge, el lloc d'on provenen i altres detalls, em diuen quelcom més d'aquell vi que escolliré. I no cal que siguin cars, en podem trobar de preus molt assequibles i d'una qualitat més que bona. El preu resulta temptador en moltes ocasions. En els últims anys hem d'aplaudir que ens ofereixin uns vins tan cuidats com tot allò que els envolta. Us heu fixat en les càpsules? 
Ara ha començat el procés dels premis Vinari i esperarem les bones notícies que ens donaran.

Tant si són blancs, rosats o negres en tenim:

per a fer un pícnic de qualitat o un sopar d'amics al jardí

per a un sopar amb seducció o a la llum de la lluna

per a fer una bogeria divertida o un dinar al camp

serà bo tenir-ne uns quants reservats per a qualsevol moment...

9 comentaris:

 1. Molt xula la teva entrada. L'important és això el que et diuen els vins. El moment en que te'ls prens i la companyia també fa que agafin altres matissos. Molts els conec, altres no i els tastaré. Gràcies per la teva proposta.

  ResponElimina
 2. És veritat, hi ha algunes etiquetes que són precioses. Et quedes palplantada al davant i t'atrapen... darrere les etiquetes, també t'atrapa el vi! Petons

  ResponElimina
 3. El formiga de vellut... a casa sempre n'hi ha!
  Un altra dia vull que facis una entrada amb el nom de segons quins vins... n'hi ha alguns per llogar-hi cadires!!

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 4. Dels que proposes...només conec el LES COUSINS....i reconec que el vaig triar per l'etiqueta....i perquè els seus creadors són amics d'un amic meu.....
  Petons,
  Olga

  ResponElimina
 5. M'encanta quan vaig a comprar vi mirar l'etiquetatge i els noms, hi ha ampolles que de per si ja son precioses. El mes agradable de prendre vi la xerrada amb bona companyia.

  ResponElimina
 6. Un oost molt suggerent i embriagador!! Diuen els entesos que el qilue més influeix a l'hoea de valorar un bon vi són les emocions. Una bona companyia, un bon moment... Petonets!

  ResponElimina
 7. El vi m'encanta però em passa com a tu, no entènc...nomès sé si m'agraden o no.
  Dels que presentes no he tingut el plaer d'en provar cap, però també sóc quelcom de perapunyetes...tot compte: l'ampolla, l'etiqueta, el nom...

  Petó

  ResponElimina
 8. No els conec aquests vins, però m'han encantat les seves capsules i les seves etiquetes...a mi els vins, quan no els coneig em sedueixen per les etiquetes i el preu. Tambè em deixo aconsellar... Els tindré en conta.
  Bonica i curiosa presentación!

  ResponElimina