Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 12 de juliol del 2013

Cuinant amb... Be One {una coach ens cuida}


A la nostra cuina hi tenim un calaix on hi ha de tot. Hi guardem receptes de cuina i emocionals, de la vida, perquè qui cuida el cos cuida l'ànima. Avui participa amb nosaltres la meva filla Bibi, que encara que es dediqui a les empreses, ens ha regalat cinc minuts amb una recepta per a les vacances i el dia a dia. També té un blog des de fa poc, que és força interessant, doneu-li un cop d'ull: Be One Coaching.
Aquí us deixo la seva participació:

Durant l'època d'estiu que estem més relaxats, ens allunyem de l'estrès diari i el ritme vital canvia, és un bon moment per a parar i fer una reflexió, fer-nos una fotografia del què hi ha a la nostra vida i contemplar què és el què hi falta per a una vida plena de satisfacció i felicitat.

Et convido a:
 - Parar i reflexionar sobre qui vols ser i a què li vols donar lloc a la teva vida.
 - Cuidar-te i enfortir-te amb seguretat i confiança per emprendre el camí vital desitjat.
 - Vèncer les pors i inseguretats que no et permeten assolir els objectius marcats.
 - Definir els canvis que vols a la teva vida, aquí i ara n'és un bon moment.
 - Adoptar una actitud positiva i passar a l'acció, deix de costat les preocupacions.
 - Fer allò que t'agrada, gaudeix de cada moment i fes que aquests siguin únics.
 - Agrair tot allò que ja tens i celebrar-ho!

Fes un compromís amb tu mateix i no esperis més, entusiasma't amb la vida!


I com sempre, a la cuina violeta acabem amb una música que ens anima. 
Nani, Bibi, Violeta. Àvia, filla, néta. Tres generacions que acaben ballant i rient amb Mungo Jerry, In the summertime.
De fet, avui no calia música, em sentia feliç amb les rialles de la Violeta...

13 comentaris:

  1. Moltes gràcies a les dues!!! Són molt boniques aquestes paraules que ens ha deixat la Bibi! i gràciers per la recepta de vida!
    Sort a les tres!

    ResponElimina
  2. Una bona manera de començar el cap de setmana!! Gràcies a les 3 generacions ;-)

    ResponElimina
  3. Veig que la teva filla segueix els teus passos. Hi farem un cop d'ull! Petons

    ResponElimina
  4. I tant que si...més a sovint hauriem d'aturar-nos a fer aquestes reflexions. Semblen propostes com molt evidents...però si les analitzem una a una ens adonarem que sempre podem millorar.
    És fàcil viure.
    El que és dificil és viure en societat.
    Bona entrada, Nani, Bibi i Vivi.

    ResponElimina
  5. Molts i molt bons consells. Gràcies!
    Marta

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies per aquestes paraules. M'ho apunto i hi reflexionaré. M'ha anat molt bé llegir-les. A nivell professional, estic atravessant una etapa de molts dubtes i inseguretats......i m'anirà molt pensar-hi.
    Vaig a fer una volteta pel seu blog.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  7. Una molt bona reflexió per començar l'estiu! El blog de la Bibi és molt interessant!! Bon estou per a tota la família! Petonets!

    ResponElimina
  8. Una recepta veritablement pràctica, que ens pot anar molt bé. Me'n vaig al blog de ta filla. Bon diumenge.

    ResponElimina
  9. Una recepta... de vida!
    Quan millori la conexió em passejo per casa la Bibi.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  10. Qué bonic el fet de que les 3 generacions esteu juntes i presents en aquest momento... m'heu recordat una película, amb la música, els balls i la felicitat momentánea dels moments intensos.
    M'agrada la gent que crea receptes de vida, tant importants i tant dificils de fer. Sovint tenim els ingredients, però ens falla el forn, o el procés d'adob, ó la creença de que no sortirá bé.
    Felicitats a la Bibi, per caminar sobre terreny segur.
    M'agrada el blau de la pisina i el cocktail....

    ResponElimina
  11. Nani, me encantó conocer a Bibi¡¡¡ y teneros reunidas a las tres generaciones en la esa cocina violeta. A ver si finalmente os puedo conocer a las tres. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  12. Crec que no hi ha millor música que les rialles dels nens, oi? del dia que hem tingut la nena a casa, ja no hem necessitat la ràdio...
    Tres generacions que m'han donat els consells que he d'aplicar en aquest moment de la meva vida: molts canvis, moltes alegries i decisions que em facin sentir bé (encara que no siguin les més convencionals potser...).
    Molta sort a la bibi per el seu projecte!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  13. Caram!
    ... No sé perque em sorpren que tinguis una filla coach... Si només cal estar 1 minut al teu costat per adonar-se de lo excepcional que ets!

    ResponElimina