Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

divendres, 26 de juliol del 2013

La patatera {a la natura}



 

5 comentaris:

  1. Jo vull el teu hort, Nani!!!
    Que bonica la última foto!!!
    Bon cap de setmana, guapa!

    ResponElimina
  2. Jo vull venir a visitar el teu hort!!!
    Quina il.lusió poder gaudir de productes com aquests!
    Molts petonets,
    palmira

    ResponElimina
  3. Hola tienes un blog, que da gusto ver, hasta el nombre es divino, el color violeta es mi preferido jejeje, estoy mirando y no veo lo de los seguidores , si no te importa y me lo puedes decir me encantaria hacerme tu seguidora. Mil gracias

    ResponElimina
  4. Noia que bé tenir patates pròpies, és que t'has creat un paradís!

    ResponElimina