La sàlvia de la torreta ha estat esplèndida durant l'hivern i part de la primavera. Ara ja s'ha començat a assecar i queden les últimes flors. Volia ensenyar-vos, abans de que les perdi totes, com en són de boniques. Fa uns dies, la Maria de Provisions -on vaig a comprar quan busco una cosa especial per a una ocasió especial- em va donar un paquet de pasta italiana de sàlvia. És d'un tipus que és seca però que bullint-la només dos minuts queda amb la mateixa textura com si fos fresca. Resulta excel·lent.
Per a quatre persones,
Necessitarem:
- 2 g de fulles de sàlvia
- 3 g de fulletes/granets de farigola (sense les branques)
- 4 allets petits de Sant Joan
- 15 g de formatge parmesà
- 75 g d'oli d'oliva
- 1 tomàquet sec rehidratat en oli
- 250 g de fetuccini alla salvia
Farem:
Preparem el pesto posant tots els ingredients a la batedora.
Jo acostumo a posar el formatge a trossets, m'agrada trobar-me'l.
Bullim la pasta segons indicacions del fabricant i escorrem.
La servim amb el pesto en un plat ben bonic!
Entrarà sense gana.
Menjada en bona companyia i sentint l'Adriano Celentano, Ancora vivo, ens sentim ben vius. Petits plaers que ens alegren la vida.
Tu sí que sabes.
ResponEliminaDolors
Felicitats, nomes veure’l ja te’ls menges
ResponEliminaQualsevol producte posat a les teves mans el transformes en un gran plat
Deu haver quedat boníssim, aquest plat de pasta. sense dubte, l'aspecte és preciós, i les flors de sàlvia també. nosaltres també en tenim a l'hortet, però de moment no ha florit, continua fent fulletes... o sigui que em sembla que encara ens aguantarà uns dies més!
ResponEliminaMite-la ella!!!
ResponEliminaBoníssim i fresquet, ideal per la caloreta.
Ptnts
Dolça
SÁ I BONIC!!!
ResponEliminaPetonets xata :)))
Tant sols per l'aspecte de les fotos ja entra per els ulls, el sabor ha de ser superior!!
ResponEliminaPetonets
M'agrada molt descobrir pestos diferents.
ResponEliminaLa sàlvia tinc ganes de tastar-la.
Petons.
Que prato mais bonito nani parabéns!!!
ResponEliminaJo vull un platet d'aquesta pasta amb el pesto!!
ResponEliminaPetons
No sabia que existissin aquests tipus de pastes que ens portes en les teves darreres receptes! ets una caixa de sorpreses, Nani! Moltes gràcies, doncs han de ser ben bones!
ResponEliminaLa primera foto és fantàstica! m'agrada molt!
Petons i fins la propera!
Quins plats de pasta!!!!!!!!!!!!!Entre les caragoles de llimona de l'altre dia i el pesto de savia i farigola, ja tinc dues receptes per provar, però no se per quina començar perquè totes dues són xulíssimes.
ResponEliminaPetons
Conxita
La sàlvia combina fantàsticament amb la pasta i si a sobre et serveixen aquests fetuccini amb un pesto d'allò més mediterrani, és per començar a gaudir des del moment en que sents la seva flaire!
ResponEliminaM´agrada molt la salvia als plats de pasta, i l´has preparat amb un aspecte insuperable!!!! m´apunto la teva recepta!!! petons,
ResponEliminaNani que gusto comer en tu mesa, que presentación tan delicada, y la receta estupenda.
ResponEliminaBesos preciosa.
Como me gusta mezclar hojas de plantas de forma comedida. Y tu lo haces como nadie. Estupenda. Me gusta. Cada vez me atrevo más a mezclar la naturaleza en mis platos. Por cierto, alucino pero voy a Tarragona en agosto (solo unos días). Ojala podamos coincidir porque me apetece un montón darte un super abrazo. Y si tienes contigo a Violeta, yo también voy acompañada. Besitos.
ResponEliminaSofisticat i a la vegada natural, es nota que tens herbetes al teu voltant... Anoto aquesta idea.
ResponEliminaPetons.
No he provat mai la sàlvia, i tinc un llibre de cuina vegetariana on apareix en moltíssimes receptes!! hauré de mirar de trobar-ne perquè segur que li dóna un toc genial a les receptes, aquesta pasta fa molt bona pinta!
ResponEliminaUn plat de pasta deliciós!! I la decoració molt bonica i delicada... Petonets!
ResponEliminaSense paraules. No sé què dir!!! M'has deixat.......sense paraules.
ResponEliminaPetons,
Olga
la Salvia m'encanta!!!!! i no havia vist mai les seves flors...quina foto mès maca aquest primer plà!!!!
ResponEliminaPesto de salvia i farigola... ha de ser boníssim... Segur que el probo!!!!
Un petò preciosa i feliç semana!!!!!!
Tengo Salvia en el jardín y puedo atestiguar que tiene unas flores preciosas, además de resultar una aromática riquísima. Este año la mía con el mal tiempo que hemos tenido, casi no floreció, pero sin embargo ahora está preciosa, llena de vida.
ResponEliminaPero mi olor favorito es el del tomillo. Tengo una plantita en la cocina y me chifla en las noches calurosas de verano, pasar a su lado y respirar ese olor embriagador a campo. Y cuando nadie me ve, restriego la mano por la mata y me llevo su perfume a plena naturaleza.
Me ha encantado la entrada. Bss
Virginia "sweet and sour"
Petits plaers que ens fan sentir ben vius i feliços, tant feliços de tenir tant bons amics pel món :o)
ResponEliminaAquestes florsde salvia, precioses. Aquest any no tenim aromàtiques al balcó. ens faltarà temps per tenir-ne abans de les vacances i després farà massa fred, ens prepararem per l'any vinent!
Petonets,
Palmira
És una recepta impressionant i preciosa, alhora. Les fotografies demostren molta bellesa, aprofita aquestes herbes, són un regal! petons
ResponEliminauauuuu!! quina pasta tant aromática!! segur que deliciosa!
ResponEliminapetonets
M'encanta el teu blog!!! a més de les receptes les fotografies són immillorables!!! felicitats!!!
ResponEliminaLourdes