Unes galetes salades per un aperitiu sempre venen de gust. A més quan estan fetes a casa, sense conservants i amb llavors que ens seduiran des d'un primer moment. Ideals per acompanyar formatges, patés o hummus i que estan fetes en un tres i no res.
Així que som-hi i anem a la cuina a preparar-nos un petit plaer que no costa i ens proporcionarà un festival de textures i sabors. Tres tipus de farines i quatre de llavors.
Ingredients per a unes quantes galetes,
 - 100 g farina de blat sarraí
 - 50 g de farina d'espelta
 - 50 g de farina integral
 - 25 g de llavors de rosella
 - 25 g de llavors de pipes de gira-sol
 - 25 g de llavors de carabassa
 - 25 g de llavors de civada
 - 1 culleradeta de sal
 - 1 culleradeta de llevat en pols
 - 75 g d'oli de coco
 - 130 g d'aigua freda
En un bol gran barregem les farines, la sal i el llevat. Afegim l'oli de coco que haurem escalfat prèviament en un cassó. Hi aboquem també l'aigua i pastem, a mà o amb robot, fins a aconseguir una massa ferma.
La col·loquem sobre el tapet de forn i l'aplanem posant un paper de forn per sobre, fins a deixar-ho amb el gruix que desitgem. Un cop aplanat, traiem el paper de sobre i amb un tallador fem tires verticals i horitzontals per donar forma a les galetes. Enfornem amb el forn preescalfat a 160℃. Deixem que es daurin al gust, no massa, que després quan es refreden ja s'endureixen. Servim acompanyades de formatge fresc.
Acompanyament,
 - 200 g de formatge cremós tipus Philadelphia
 - oli d'oliva verge extra
 - tomàquet sec en oli
 - mostassa antiga de gra
 - tàperes
 - fulles de menta
 - pebre
Barregem els ingredients i amanim amb oli. 'Et voilà', llest per untar les galetes.
Baião destemperado, Barbatuques
 







 
meravella.com sempre! abraçada, amiga
ResponEliminaEi, amiga, un gust que passis per aquí. ❤️❤️❤️
Elimina