Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb licor amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà Baix Camp barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimecres, 16 de novembre de 2011

Ensalada russa {per a compartir}


Fa uns dies vam organitzar un petit aperitiu a la feina. Es tractava de que cadascú portés un plat diferent i així tindríem una gran varietat de tapes. Jo vaig fer aquestos gotets de ensalada russa, amb la verdura al vapor tal com la fem a casa. No és cap descobriment ni res diferent, però la presentació m'agrada més fer-la individual,
perquè no cal que hi anem posant cullerada. 

Aquesta ensalada la preparo com la feia la meva mare. Hi poso: patates, pastanagues, bajoques, tonyina, ou dur esmicolat, olives farcides, gambetes petites bullides, dauets de fuet i maionesa. De pèsols no en poso. Per a guarnir un ou dur de guatlla i una oliva farcida. 

A casa només ens agrada la verdura al vapor. I ara que ja tenim l'oli nou: hi ha res més bo que una verdureta amanida amb oli, sal i un rajolí de vinagre. La verdura feta al vapor no queda aigualida.

A la ràdio sona Ray Charles amb Georgia o my mind, està plovent...i a casa s'hi està bé.

3 comentaris:

  1. Hola guapa tu

    una presentació preciosa, a casa també es com més agrada la verdura, al vapor.

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. M'encanta quan aquestes receptes de tota la vida es presenten amb gotets, queden més fines i és com si fossin receptes noves, oi que si ?!
    A casa també sempre fem la verdura al vapor que aquesta ensalada, queda més al punt :o)
    Una foto preciosa,
    petonets,
    palmira

    ResponElimina
  3. Doncs no hi poso ni gambetes ni fuet.
    Molt millor individual això de compartir de vegades no és massa cómode.
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina