Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 15 de novembre del 2011

Truita de patates per a mandrosos {ràpida i bona}


Ingredients: 
 - 1 paquet de patates per a microones, 4 ous (orientatiu), oli i sal



Un cop cuites les patates segons indica la bossa, normalment uns 7 minuts, les aixafem amb pell i tot.


Les fregim. Les barregem ambs els ous i fem la truita.


En 10 minuts tindreu una molt bona truita de patata! 

6 comentaris:

  1. Ja ja!!com a ràpida he fet la de xips!!! però almeny aquesta és de patates de veritat, ho haig de probar almeny per saber com sap!!! petonets:))

    ResponElimina
  2. una version sin duda rapida y buena
    peto

    ResponElimina
  3. Fa anys que vaig la truita de patates coent les patates al microones ;o)
    M'encanta aquesta versió amb pell i tot, molt bon aspecte i segur que de sabor genial
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  4. La meva mare me la feia amb xips, jaja!! a ella no li agrada gens cuinar i de mandra en tenia molta.
    Què curiós això de posar-les amb pell, ho tastaré!!

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  5. El que dèies, temps envasat al buit, bona pensada!:)
    De vegades la faig amb les patates del caldo.
    Petons.

    ResponElimina
  6. mai havia vist aquest tipus de patates...!! deu ser mol ràpid de coure!

    petonets

    ResponElimina