Etiquetes

12 mesos 12 pans a baixa temperatura acompanyament al buit almívar Alt Camp amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram bacallà Baix Camp Baix Ebre barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn fruita fruits secs fumats galetes gelats gossos hortalisses horts urbans infusions km0 Lékué licors llaminadures llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montsià natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat productes bio quiches racó vegà receitas brasileiras receptes musicals restaurants revista Cuina Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 15 de novembre de 2011

Truita de patates per a mandrosos {ràpida i bona}


Ingredients: 
 - 1 paquet de patates per a microones, 4 ous (orientatiu), oli i sal



Un cop cuites les patates segons indica la bossa, normalment uns 7 minuts, les aixafem amb pell i tot.


Les fregim. Les barregem ambs els ous i fem la truita.


En 10 minuts tindreu una molt bona truita de patata! 

6 comentaris:

  1. Ja ja!!com a ràpida he fet la de xips!!! però almeny aquesta és de patates de veritat, ho haig de probar almeny per saber com sap!!! petonets:))

    ResponElimina
  2. una version sin duda rapida y buena
    peto

    ResponElimina
  3. Fa anys que vaig la truita de patates coent les patates al microones ;o)
    M'encanta aquesta versió amb pell i tot, molt bon aspecte i segur que de sabor genial
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  4. La meva mare me la feia amb xips, jaja!! a ella no li agrada gens cuinar i de mandra en tenia molta.
    Què curiós això de posar-les amb pell, ho tastaré!!

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  5. El que dèies, temps envasat al buit, bona pensada!:)
    De vegades la faig amb les patates del caldo.
    Petons.

    ResponElimina
  6. mai havia vist aquest tipus de patates...!! deu ser mol ràpid de coure!

    petonets

    ResponElimina