Etiquetes

12 mesos 12 pans acompanyament almívar amanides amb cervesa amb oove amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer aviram B/N bacallà barbacoa batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cereals cerveses Chartreuse chutneys cítrics closca còctels colors conserves cremes creps croquetes cuina amb calçots cuina d'aprofitament cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... de festa de fiambrera de la vida del nostre hort dolços el galliner el gran recapte embotits enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esdeveniments socials esmorzars espècies farina de garrofa fish'n'chips flams flors fondant formatge forn fruita fruits secs fumats galetes gelatina gelats gossos herbes hortalisses horts urbans infusions iogurt Karakia km0 Lékué licors llegums llet llibres magdalenes maionesa mel melmelades microones nata natura olis recomanats olla de pressió Open Bloggers Food & Wine Tarragona 2014 ous panades pans pasta pastissos patates peix pel·lícules per a adults pícnic pizzes plats d'estiu plats per a nens porc postres premsa Priorat productes bio racó vegà receitas brasileiras receptes del 15 receptes emocionals receptes musicals refranys reptes revista Cuina saladets salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets Tarragona tempura Thermomix tòfones torrades torrons tradicions truites vegetariana verdures viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 15 de novembre de 2011

Truita de patates per a mandrosos {ràpida i bona}


Ingredients: 
 - 1 paquet de patates per a microones, 4 ous (orientatiu), oli i sal



Un cop cuites les patates segons indica la bossa, normalment uns 7 minuts, les aixafem amb pell i tot.


Les fregim. Les barregem ambs els ous i fem la truita.


En 10 minuts tindreu una molt bona truita de patata! 

6 comentaris:

  1. Ja ja!!com a ràpida he fet la de xips!!! però almeny aquesta és de patates de veritat, ho haig de probar almeny per saber com sap!!! petonets:))

    ResponElimina
  2. una version sin duda rapida y buena
    peto

    ResponElimina
  3. Fa anys que vaig la truita de patates coent les patates al microones ;o)
    M'encanta aquesta versió amb pell i tot, molt bon aspecte i segur que de sabor genial
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  4. La meva mare me la feia amb xips, jaja!! a ella no li agrada gens cuinar i de mandra en tenia molta.
    Què curiós això de posar-les amb pell, ho tastaré!!

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  5. El que dèies, temps envasat al buit, bona pensada!:)
    De vegades la faig amb les patates del caldo.
    Petons.

    ResponElimina
  6. mai havia vist aquest tipus de patates...!! deu ser mol ràpid de coure!

    petonets

    ResponElimina