Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 26 de setembre del 2011

Crumble de coco amb gelat de xocolata i figues {bo!!!}


M'agrada viatjar i m'agrada el menjar diferent de quan viatjo. Avui us convido un postre anglès.
I això és el que he preparat: un crumble de coco amb gelat de xocolata i figues.
Per a fer-lo per a quatre persones he  
Necessitat:
 - 50 g de coco ratllat
 - 50 g de farina de blat
 - 50 g de sucre candi
 - 50 g de mantega
Per acompanyar:
 - gelat de xocolata 
 - 2 figues

He fet:
En un bol gran barregem els ingredients del crumble, mentre tindrem el forn escalfant-se a 180º, treballant-los amb els dits.
En una safata de forn posem paper de cuinar i a sobre la massa del crumble.
El tindrem uns 10 minuts.
Traiem i amb els dits anem trencant perquè tinguis una textura arenosa.
Per a servir-lo hi posem una bona bola de gelat de xocolata i uns trossos de figues a dauets per sobre.
Molt bo. 

Com que és un dolç britànic li retrem homenatge a Amy Winehouse, que a mi m'agrada molt, cantant una versió que fa molt bona de Round Midnight. Espero que us agradi.

2 comentaris:

  1. Una gran combinació! Sempre l'he fet amb ametlla en pols, però amb coco encara ha de quedar millor. I el contrast de textures, sabors i temperatures ha de ser deliciós.

    ResponElimina
  2. Que idéa tan original, me encanta el crumble y me encaanta el coco, tengo probar esa combinación.
    Además tengo que decir que acabo de descubrir tu blog y estoy encantada, que recetas tan ricas y que fotografías tan bonitas!
    Un petó!

    ResponElimina