M'agrada viatjar i m'agrada el menjar diferent de quan viatjo. Avui us convido un postre anglès.
I això és el que he preparat: un crumble de coco amb gelat de xocolata i figues.
Per a fer-lo per a quatre persones he
- 50 g de coco ratllat
- 50 g de farina de blat
- 50 g de sucre candi
- 50 g de mantega
Per acompanyar:
- gelat de xocolata
- 2 figues
He fet:
En un bol gran barregem els ingredients del crumble, mentre tindrem el forn escalfant-se a 180º, treballant-los amb els dits.
En una safata de forn posem paper de cuinar i a sobre la massa del crumble.
El tindrem uns 10 minuts.
El tindrem uns 10 minuts.
Traiem i amb els dits anem trencant perquè tinguis una textura arenosa.
Per a servir-lo hi posem una bona bola de gelat de xocolata i uns trossos de figues a dauets per sobre.
Molt bo.
Com que és un dolç britànic li retrem homenatge a Amy Winehouse, que a mi m'agrada molt, cantant una versió que fa molt bona de Round Midnight. Espero que us agradi.
Una gran combinació! Sempre l'he fet amb ametlla en pols, però amb coco encara ha de quedar millor. I el contrast de textures, sabors i temperatures ha de ser deliciós.
ResponEliminaQue idéa tan original, me encanta el crumble y me encaanta el coco, tengo probar esa combinación.
ResponEliminaAdemás tengo que decir que acabo de descubrir tu blog y estoy encantada, que recetas tan ricas y que fotografías tan bonitas!
Un petó!