Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 6 de setembre del 2011

La tardor {una bella estació}


Encara queden dies de calor  i platja, però la natura ja ens està donant pistes de que la tardor no tardarà gaire en treure el nas. Passejant avui pel camp hem pogut veure les magranes que comencen a agafar color, els calçots que despunten una mica, les fulles que ja groguegen i el ginjoler més content que mai perquè està ple de gínjols.
I ve de gust passejar i veure com mica en mica tot va canviant de color.

I com ja podem anar programant les receptes dels productes que vindran: els codonys que ens faran un magnífic codonyat, els moniatos amb aquell color rosat tan bonic, les magranes que posarem en vi,  els caquiers farcits de caquis, els rovellons que aviat caçarem...
I serà hora de fer els panallets amb les ametlles que haurem collit i fer un pa torrat amb l'oli nou. 
I beure el vi novell que ens acompanyarà en bons moments. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada