A la cuina no sé quans trastos arribo a tenir. M'agrada tot allò que em facilita cuinar sense massa problemes. Fa uns dies vaig comprar un sobre de silicona que serveix per emmagatzemar el menjar, guardar-lo a la nevera, congelar... El vaig estrenar fent uns carxofes que varen quedar boníssimes, molt tendres. Ara ja el és temps i cal que aprofitem.
Per a fer-les
Necessitarem:
- carxofes
- oli d'oliva
- sal i pebre
- el suc d'una llimona
Farem:
Netejarem les carxofes treient tota la part dura i les obrirem com una flor.
Les posarem dins el sobre de silicona amb oli d'oliva i el suc de la llimona.
Ho deixarem d'un dia per l'altre a la nevera.
Les cuinarem al microones 5 minuts.
Si voleu podeu servir-les amb el suc que queda (jo no ho faig).
Podem amanir-les amb oli d'oliva i salpebrades.
Aquest cop les he acompanyat amb salmó fumat tallat a quadrets i sellat amb mantega pomada.
Un plat molt senzill. Podríem dir dels de cuina per a mandrosos. La protagonista és la carxofa.
Encara que el salmó sellat amb la mantega i unes torradetes queda molt bo.
Un vi novell ens anirà bé. Som-hi!
Ah, la música: podríem agafar la versió de Miguel Bosé i Noa de La vida és bella.
Bon cap de setmana, pont qui els faci.
Sempre em fa mandra preparar les carxofes però com ens encanten sempre m'acabo animant!
ResponEliminaMai les he preparat al microones, la propera vegada, les farem amb aquesta recepta teva!
Petonets,
Palmira
ahir vam sopar carxofes al microones, no tenia salmó fumat, va ser un sopa vegetarià!!
ResponEliminaPTNts
Dolça
M'agraden molt aquestes CARXOFES!!!
ResponElimina