Aquest Nadal, la cuina ha unit dos blogaires: una de Reus i l'altre de Tarragona. Hem fet conjuntament una recepta com a felicitació de festes. La Dolça de No tot són postres...a la cuina que és de Reus, de Reus, cal remarcar-ho, i jo ens vam reunir fa uns dies. Ens ho vam passar d'allò més bé: una ganxeta i una pelacanyes a la cuina! La Violeta també hi va participar per arrodonir-ho.
Aquí teniu el resultat de la trobada,
Necessitarem:
- 1/2 quilo d'ametlla mòlta
- 1/2 quilo de sucre de llustre
- 2 clares d'ou
- colorants alimentaris
Farem:
Posarem en un bol gran l'ametlla mòlta i el sucre, barregem i tot seguit hi afegim les clares d'ou.
Anirem treballant la massa fins que no s'aferri als dits.
Si tenim a mà colorants alimentaris podem fer diverses parts i tenyir-les de color.
Aplanem la massa obtinguda i la tallem en formes que ens agradin.
Escalfem el forn ben calent, ho hem fet a 210º, i mantenim durant 3 minuts i traiem.
Encara que pugueu veure que estan toves, no les deixeu més, ja se assecaran sobre una reixa.
I què podem sentir? Una nadala ben nostrada: El noi de la mare. I farem força xerinola amb els petits, farem cagar el tió i ens menjarem les figuretes.
Ei, i no passa res per tenir una amiga blogaire que sigui de Reus. Poden haver coses més greus...
Bon Nadal a tothom!
Això de que cal remarcar que és de Reus em fa gràcia... el Xavi, que també ho és, sempre ho diu! jejeje
ResponEliminaBones Festes!!
Petonets
Sandra
Pelacanyes havies de ser, Nani heheh
ResponEliminaL'entrada ganxeta està programada per aquest migdia, cap a les tres!!!
Reus i Tarragona unides!! quina pooooooorr!
PTNTS
Dolça
Que monada de figuritas!Feliz Nochebuena y Feliz Navidad guapísima! un beso enorme
ResponEliminaQue bé que Reus i Tarragona se'n sortíssin tan bé del derbi!
ResponEliminaBON NADAL!
Hola Nani!
ResponEliminaUna receta deliciosa mazapán de colores ideal para estas fiestas! encantado de conocerte! yo no soy de REUS aunque he vivido y compro a menudo allí ni de Tarragona aunque trabajo allí! Visc entre les dues! Constantí que fa patír! jejeje Ptnts maca i bones festes.
Un resultat deliciòs d'aquesta unió jajaja
ResponEliminaEl massapà comprat no és lo meu però aquesta versió cassolana es perfecta i es nota que l'heu passat genial juntes.
Petonets i bon nadal,
Palmira
T'han quedat fantastics!!!
ResponEliminaM'hauras d'explicar el colorant alimentari que fas servir, jo una vegada vaig intentar aconseguir uns tons blau-grana i al final van quedar blau pitufo i rosa Hello-kitty.
Bon nadal.
Petons.
Una entrada molt divertida! amb unes piruletes precioses.
ResponElimina