Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 12 de desembre del 2011

Cuixetes de pollastre arrebossades {bones i fàcils}




Com que ja estem en plena planificació dels menús de festa, avui us presento un plat ben fàcil i que queda molt vistós. Als nens els agradarà molt, això de menjar amb els dits els encanta, i als no tan nens també.
Per a 4 persones

Necessitarem:
 - 4 cuixetes de pollastre
 - una pastanaga
 - una patata
 - un tros de porro
 - un tros d'api
 - una fulla de col
 - aigua
 - sal i pebre
per arrebossar:
 - 1 ou
 - pa 
 - espècies al gust
 - olives negres sense pinyol
 - oli d'oliva

Farem:
En una cassola amb aigua hi posarem les cuixetes, amb pell i ben netes, i totes les verdures, netes i tallades a trossos. Salpebrerem al gust.
Ho farem bullir amb foc no massa fort uns 30 minuts.
Reservarem el brou per si ens ve de gust una sopeta, o bé, amb les verduretes fer un puré.
Traurem la pell de les cuixetes i les assecarem amb paper de cuina perquè no esquitxin al fregir-les.
Ratllarem el pa, les olives negres i les espècies amb la Thermomix.
Ho farem amb pa perquè així l'arrebossat quedarà més cruixent.
Jo he posat nou moscada, curri i canyella.
Un cop arrebossat, fregir amb l'oli d'oliva.
Guarnirem amb uns barretets fets amb un full de paper blanc.
Per la part de dins hi posarem una tira de adhesiu transparent perquè no es taquin d'oli.
Servir amb alegria.
Aprofitarem els dies de festa per anar a la fira!
I continuem amb la música de la Marató de TV3. Una delícia escoltar l'Andrea Motis & Joan Chamorro Group amb Over the raimbow. Això, passem als fets...

8 comentaris:

  1. Un menú infantil (i no tant infantil) estupendu! Ja els clavava jo una bona queixalada!
    Petonets i bona setmana!

    ResponElimina
  2. Jo, com l'Alba, m'apunto al menú infantil!
    M'encanta el toc d'olives a l'arrebossat!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Quines mitges més mones que porten les cuixetes...Es veuen super tendre. El toc d'olives deu potenciar el seu sabor...Fantàstic!

    ResponElimina
  4. Si senyor!!! amb alegría rebo aquesta recepta, per sencilla i n'estic segura que bona
    MOLTES GRACIES MACA:)

    ResponElimina
  5. M'agrada aquest arrebossat però l'hauré de tastar amb alguna altra cosa, no m'agraden les cuixes de pollastre, i sense TMX.
    Què maco això de "amb alegria"!
    Petons.

    ResponElimina
  6. La foto d'aquestes cuixetes està per llepar la pantalla. M'encanta com t'han quedat i el arreobssat amb canyella me l'emporto!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  7. Oh!!! com m´agrada, les faré per als nens i els grans!!!!Muaks

    ResponElimina