Per a fer-lo
Necessitarem:
- arròs
- ceba trossejada
- pebrot verd
- carxofes polides i tallades
- varietat de bolets
- espardenyes fresques
- julivert picat
- fumet de peix
- sal i pebre
- allioli negat
- oli d'oliva
Farem:
En una cassola de ferro colat hi posarem oli d'oliva i farem el sofregit amb la ceba i el pebrot verd.
Quan estigui al punt hi posarem les carxofes i els bolets, que deixarem coure un parell de minuts i afegirem l'arròs, remenant un parell de minuts més.
Salpebrem i aboquem el fumet.
Mentre es cou hi posarem una mica d'allioli negat.
Minuts abans de que estigui al punt hi posem les espardenyes, que abans ha passat per una paella amb oli, i el julivert.
El traiem del foc i el deixem reposar uns tres minuts abans de servir.
B-o-n-í-s-s-i-m!
El vam acompanyar d'un vi blanc fresc i bo. En definitiva, vam dinar molt bé.
Preguntat per quina música es decantaria, va contestar com a bon tarragoní que Els Pets amb el seu Bon dia! que tant agrada als seus fills Marc i Marina.
Quina meravella d'arròs Nani! I una experiència delicioso poder entrar a la seva cuina, ja podem veure la Violeta deisfrutant del seu arròs, ara mateix (i això que fa poc he esmorzat) en menjaria un bon plat!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Arròs de luxe!!!! Amb el mestre Veviana!!! Al Serrallo i amb la Violeta!!! Fiuuu enveja de la sana! Ptnts
ResponEliminaUauuuuu...una maravilla .¡¡¡
ResponEliminaCon lo que me gusta el arroz.
Fantastico.
Te mando mi saludo desde cerca de Barcelona ...
Quina enveja d'arros nani!! Fa una pinta!! No coneixia aquest restaurant, i me l'apunto. Té una pinta genial, i si a sobre tu ens el recomanes, segur que val la pena.
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
Nani, si que feu enveja, quin arrós més bo!!! de luxe!!!
ResponEliminaQuin caparrunet surt en mig del collage!!! La Violeta és guapíssima!
Moltes felicitats per tot!
Una forta abraçada, guapa!
Caram, Nani, quin arrosset més bo que us va fer el Xavi!! I amb espardenyes i tot! A Palamós en diem llongos i no són gens fàcils de trobar!!! No m'estranya que en Marc i la Marina també en quedessin encantats, perquè fa una pinta!! mmmm... petonets
ResponElimina"Profesional....Muy profesional."
ResponEliminaClar, així qualsevol. Es apasionant parlar i cuinar amb un profesional del tema, oi?...fot una pinta que deu ni do.
Bones entrades Nani.
...i petons a la peque....que tot tiberi que s'endur.
¡¡¡¡¡¡BUENISIMOOOO NANI¡¡¡¡
ResponEliminaMENCANTAAAA y enhorabuena poe tusegunda nieta, Bsss
Quin luxe haver pogut entrar a la cuina a gaudir de l'espectacle, que fer arròs per mi és una de les grans meravelles! I amb espardenyes i tan ben acompanyada per la Violeta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina sort!!!!! Poder entrar a la cuina d'un restaurant així i que el cuiner et faci una classe particular......
ResponEliminaQuin arròs més deliciós!!!
Petons,
Olga
A la cuina del Balandra!!!! Nivell!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quin dinar tan bo!
ResponEliminaMarta
Quina bona pinta aquest arrosset, no m'estranya que sigui el plat preferit de la Violeta ;)
ResponEliminaTinc moltes ganes d'anar a visitar Tarragona, només hi he estat una vegada!! I encara més la zona del Serrallo, que n'he sentit molt a parlar.
Petons!!
Que els professionals et deixin entrar a la seva cuina és una passada, aprens moltíssim veient com treballen!
ResponEliminaHa d equedar un arròs deliciós.
Quina sort la teva....a disfrutar-ho¡!
ResponEliminaPetó
Quina sort haver pogut guadir d'una clase magistral en directe a la seva cuina!!!! Això es tenir molta sort....
ResponEliminaLes fotos fan venir una gana....que ara mateix hi aniria jo al restaurant aquest!!!!!
Fantàstic compartir-lo!
Quina bona pinta te aquest arròs!!! Una experiència fantàstica.
ResponEliminaPetons
Això és un arròs amb majúscules!
ResponEliminaLa Violeta tindrà un paladar molt sofisticat i exigent amb aquests menjars.
Petons.
Tiene muy buena pinta, pero la que está preciosa es Violeta.
ResponEliminaQuina sort no et perds res i ara tots ens podem apuntar aquests trucs.
ResponEliminawowwwwwwwwwww vaya lujazo Nani, y que guapísima Violeta, qué es tu hija? un besazo
ResponEliminaTodo un lujo ver al cocinero en plena accion ysin duda un arroz exquisito
ResponEliminaquina pintassa aquest arrós Nani!!!! un gran cuiner. petonets
ResponEliminaés boníssim l'arròs amb esperdenyes, jo no l'he cuinat mai, però m'hauré d'animar a fer-ho amb aquesta super recepta!!
ResponEliminapetonets
Felicitats per aquesta pàgina! és la primera vegada que entro i m'ha semblat molt original i molt ben explicat. Segur que m'animaré a fer alguna d'aquestes receptes. Gràcies
ResponElimina