Si esteu al dia de tot allò que passa a la xarxa sabreu què vol dir l'hashtag -es representa amb un coixinet # i la paraula/etiqueta que uneix una sèrie de significats d'una temàtica- #foodporn. Diuen que aquesta paraula ve de menjar-food i pornografia-porn i representa una manera de fotografiar el menjar sobretot d’alt contingut calòric que produeix una sensació irresistible d’aconseguir-lo i que podria servir com a substitut del sexe. S'utilitza molt en publicitat.
Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
dilluns, 31 d’agost del 2015
dimarts, 25 d’agost del 2015
Un sorbet refrescant {aigua, sucre i móres}
I anem seguint el ritme del temps: ara toca collir móres. Aquest any no ha sigut massa bo per a l’horta ni pels arbres fruiters. Les móres s’han unflat una mica amb les últimes pluges, però tampoc han estat a l’altura d’altres temporades. Amb tot, n’hem collit unes quantes dels nostres esbarzers. No podrem fer melmelada però si ens ha vingut de gust fer un sorbet. Barat, bo i fàcil.
dimarts, 18 d’agost del 2015
Berenant uns brioixos dolços amb la Violeta
La Violeta ja s'ha acostumat que li demani com ha de posar-se a l'hora de fer-li les fotos. Però avui qui comanda la sessió és ella i em treu el somriure amb les seves ocurrències:
- Vovà, primer ensenyarem el brioix i jo faig veure que me'l menjo.
- Sí, però mira'm.
- Així?
- Bé.
- Però vull que surti com em menjo la xocolata!
divendres, 14 d’agost del 2015
Sopa freda d'ametllons {i unes flors d'hivern}
Aquelles flors d'hivern s'han convertit en les ametlles que hem fet servir per a aquesta crema fresca. Vaig aprendre a fer-la en un dels tallers del restaurant QuintaForca la primavera passada. Va ser al mes d'abril quan els ametllons eren tendres i verds i en vaig congelar uns quants.
divendres, 7 d’agost del 2015
Sopa freda de tomàquet {i quatre anys de blog!}
I en veritat avui m'agradaria tenir a tots els que visiteu la nostra cuina asseguts a taula. Seria una celebració fantàstica amb tots vosaltres. Quatre anys compartint algunes de les nostres vivències i tan feliços! Jo sí, molt feliç del fet que la meva afició m'hagi portat a conèixer tantes persones interessants i a viure moments molt intensos. I ho dec als que passeu per aquí.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)