Temps de castanyes i de carabasses. Ho hem d'aprofitar i les portem juntes a taula fent un arròs cremós que agradarà a grans i petits. I el fem vegà, sense formatge, per a la tendència del fet que cada vegada més persones prenen la decisió de no consumir productes d'origen animal, entre elles la meva filla Zoe.
Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
Berguedà
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
Maresme
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
dissabte, 31 d’octubre del 2015
dimecres, 21 d’octubre del 2015
Galetes de cruntxi xoco i coco {a dojo i a Granel}
El dia es presentava gris i idoni per a estar a casa. Tenia ganes de fer galetes, galetes de les bones per a esmorzar l'endemà, però em faltaven quasi tots els ingredients. Així que me'n vaig anar a Granel que és a dues passes de casa. M'agrada anar-hi: el Nacho em parla de les cerveses d'aquí i l'Anna dels productes que sap que m'agradaran. Amb la llista a la mà ella m'anava aconsellant sobre la farina i les llavors que s'hi escaurien. I aquí jo hi posaria un like si pogués. Fantàstic!
dijous, 15 d’octubre del 2015
Suflé de carabassa i patata {i bolets!}
Que s'ha desinflat el suflé? No passa res. És igual de bo. Quan treballes amb nens tot resulta imprevisible. I això ens ha passat: en el moment de fer les fotografies a la Violeta se li acut anar a l'hort a buscar una flor de la carabassera per a ornar el cabell i perquè representi un dels ingredients que hi ha a la recepta. I el suflé que comença a baixar, a baixar...
Etiquetas:
carabassa,
cuina del món,
del nostre hort,
entrants,
forn,
hortalisses,
suflés,
vegetariana,
vins recomanats,
Violeta
divendres, 9 d’octubre del 2015
Confitura de llet {i uns colors de tardor}
Potser perquè m’agraden els seus colors i la seva llum. Potser perquè m’agraden els seus fruits. I potser perquè m’agrada el camp com està ara. Sigui pel motiu que sigui la tardor és l’estació que més m’agrada. I reservar uns dies de vacances per a gaudir-la és tot un luxe.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)