Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dissabte, 31 d’octubre del 2015

Arròs cremós de carabassa i castanyes {100% vegà}


Temps de castanyes i de carabasses. Ho hem d'aprofitar i les portem juntes a taula fent un arròs cremós que agradarà a grans i petits. I el fem vegà, sense formatge, per a la tendència del fet que cada vegada més persones prenen la decisió de no consumir productes d'origen animal, entre elles la meva filla Zoe.

dimecres, 21 d’octubre del 2015

Galetes de cruntxi xoco i coco {a dojo i a Granel}


El dia es presentava gris i idoni per a estar a casa. Tenia ganes de fer galetes, galetes de les bones per a esmorzar l'endemà, però em faltaven quasi tots els ingredients. Així que me'n vaig anar a Granel que és a dues passes de casa. M'agrada anar-hi: el Nacho em parla de les cerveses d'aquí i l'Anna dels productes que sap que m'agradaran. Amb la llista a la mà ella m'anava aconsellant sobre la farina i les llavors que s'hi escaurien. I aquí jo hi posaria un like si pogués. Fantàstic!

dijous, 15 d’octubre del 2015

Suflé de carabassa i patata {i bolets!}


Que s'ha desinflat el suflé? No passa res. És igual de bo. Quan treballes amb nens tot resulta imprevisible. I això ens ha passat: en el moment de fer les fotografies a la Violeta se li acut anar a l'hort a buscar una flor de la carabassera per a ornar el cabell i perquè representi un dels ingredients que hi ha a la recepta. I el suflé que comença a baixar, a baixar...

divendres, 9 d’octubre del 2015

Confitura de llet {i uns colors de tardor}


Potser perquè m’agraden els seus colors i la seva llum. Potser perquè m’agraden els seus fruits. I potser perquè m’agrada el camp com està ara. Sigui pel motiu que sigui la tardor és l’estació que més m’agrada. I reservar uns dies de vacances per a gaudir-la és tot un luxe.