Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
diumenge, 27 de novembre del 2016
A l'olla barrejada qui no entra para {joc popular}
dimecres, 23 de novembre del 2016
Le vin chaud de l'Ile de Ré {recordant paisatges}
Ens agrada viatjar i conèixer llocs diferents. I també ens agrada compartir-ho aquí alguna vegada. Avui us ensenyem un lloc tranquil, bonic, per a visitar-lo amb la família: Île de Ré, una petita illa a l'Atlàntic davant de la costa de la Rochelle, on s'hi arriba en cotxe passant per un pont pagant peatge. De terreny pla que convida a visitar-la en bicicleta, que és el transport quasi obligatori a l'estiu quan s'omple de turistes i estiuejants.
Etiquetas:
amb licor,
amb vi,
begudes,
Chartreuse,
colors,
cuina del món,
enoturisme,
fruita,
llocs amb encant,
viatges,
Violeta
diumenge, 13 de novembre del 2016
Unes patates acompanyades de pop {a la gallega}
La meva etiqueta d'avui de cuina per a mandrosos està més justificada que mai. Més que una recepta és un consell. Fins i tot amb les fotografies em deixo anar. Volem menjar bé però no tenim temps. Ens agrada la bona cuina però tenim dies de nyonya que, ai las, com ens hi posem? Jo tinc la solució per a aquests moments: comprar bons productes ja preparats i que siguin de confiança, i amb un resultat casolà que ni els de casa ho notaran.
dilluns, 7 de novembre del 2016
Portem la tardor al plat {moniatos, figues i bolets}
Tardor. M'agrada tant. Potser perquè ve el temps d'estar més a casa i aprofitar per a fer tot allò que no podem a l'estiu. I què dir dels seus fruits: moniatos, magranes, caquis, codonys, bolets i tants altres que ens donen alegria a la cuina al mateix temps que serveixen per a proveir-nos les vitamines necessàries per a aguantar l'hivern. Jo no perdem corda i els incorporo a la nostra taula amb molt de gust.
Etiquetas:
aviram,
bolets,
carn,
colors,
conserves,
cuina catalana,
cuina del món,
cuina per a mandrosos,
forn,
fruita
Subscriure's a:
Missatges (Atom)