Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Pastes d'ametlla {un repte sense lletra}


Repte del mes d'octubre.
The Korgis, Don't Look Back.


19 comentaris:

  1. Per estar a l'alçada el comentari deuria d'esser sense paraules tambè!!!!
    Però no puc callar (ni bajo el agua)...que chula la idea, i que chules les fotos... la recepta per soposat!!!!

    ResponElimina
  2. Sense paraules m' he quedat.....OOHHHHH!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Una elección muy acertada. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  4. Quina presentación més maca, les fotografies genials...i les pastes d'ametlla han de ser de Mare meva!!! jejeje Petons

    ResponElimina
  5. Genial! Amb blanc i negre com l'època en què es devia haver mecanografiat la recepta. Petons!

    ResponElimina
  6. Jajajaja...no me he podido resistir y al leer tu respuesta he caído picada por la curiosidad cuando debería estar metiéndome en el coche y saliendo disparada a recoger a mis hijos del cole. Pero algo me decía que debía darme el capricho de visitarte antes de hacerlo. Y me alegro de haber hecho caso a esa vocecilla en mi cabeza, porque me has dejado con una sonrisa en la cara que no me la va a quitar nada ni nadie en lo que me queda de día.

    Maravilloso !!!!

    Bss

    ResponElimina
  7. Nani quines fotos més maques!!! Moltes felicitats!!! Ptnts

    ResponElimina
  8. Aquestes receptes mai fallen!!! Tot plegat fantàstic!

    ResponElimina
  9. Aquestes fotos parlen sense paraules, oi?
    Molt bona setmana!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  10. Qué bonitas fotos, y qué súper originales...
    Has hecho una versión de las pastas de lo más atractiva, nos encanta...
    Un abrazo.

    ResponElimina
  11. Molt bé posar les fotos en blanc i negre. Tenen un sabor vintage xulíssim. Petons.

    ResponElimina
  12. M'has deixat al.lucinada amb aquestes fotos! Quina xulada d'entrada. Petons

    ResponElimina
  13. Una delícia!!! És que l'ametlla ho fa tot més bo!
    Gràcies, guapa!

    ResponElimina
  14. Acabo d'esmorzar, però et juro que faria un lloc per aquestes pastes tant bones!! i més ara, que tinc un desig de dolç...

    petonets

    ResponElimina
  15. Has optado por presentarlas en capsulas, Paula también lo ha hecho y me parece una idea magnífica que seguro tomaré la próxima vez que las haga porque son un vicio ¿verdad?
    Un besote,
    Mar

    ResponElimina
  16. Resposta: .............................................

    .............................................................

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  17. Tens tota la raò.
    Les fotos xulissimes, petonets!
    Núria

    ResponElimina
  18. Perfecto. Sencillo y limpio. Me ha encantado. Tu entrada tiene mucho más "contenido" que todas las presentadas. Enhorabuena. Me has dejado sin palabras.

    ResponElimina