The Korgis, Don't Look Back.
Etiquetes
a baixa temperatura
acompanyament
al buit
Alt Camp
Alt Empordà
amanides
amb cervesa
amb licor
amb vi
aperitius
arquitectura
arrossos
art efímer
artesans
aviram
bacallà
Bages
Baix Camp
Baix Ebre
barbacoa
Barcelona
batuts
begudes
berenars
Berguedà
blogs amics
bolets
bombons
bunyols
calçots
Caldos Aneto
carabassa
caramels
carn
celíacs
cerveses
Chartreuse
chutneys
cítrics
còctels
colors
Conca de Barberà
conserves
cremes
creps
croquetes
cuina catalana
cuina d'aprofitament
cuina de proximitat
cuina del món
cuina per a mandrosos
cuinant amb...
cuiners i cuineres
de fiambrera
del nostre hort
dolços
el galliner
el gran recapte
enoturisme
entrants
entrepans
escabetxos
escumes
esmorzars
estilisme
farina de garrofa
fish'n'chips
flams
flors
formatgeries
forn
forn de vapor
fruita
fruits secs
fumats
galetes
Garraf
gelats
Gironès
gossos
hortalisses
horts urbans
infusions
km0
l'Urgell
la Segarra
Lékué
llegums
llibres
llocs amb encant
magdalenes
maionesa
Maresme
mel
melmelades
microones
Montseny
Montsià
natura
olis recomanats
olla de pressió
panades
pans
pasta
pastissos
peix
pel·lícules
Penedès
pícnic
pizzes
postres
Priorat
quiches
racó vegà
receitas brasileiras
receptes exprés
receptes musicals
restaurants
revista Cuina
Ribera d'Ebre
Rocook
salses
sandvitxos
sense gluten
sèries tv
slowfood
sopes
sorbets
suflés
suquets
tallers de cuina
Tarragona
Tarragonès
tempura
Terra Alta
Thermomix
tòfones
torrades
tradicions
truites
vegetariana
viatges
vins recomanats
Violeta
wok
xocolata
Xocolates Creo
Per estar a l'alçada el comentari deuria d'esser sense paraules tambè!!!!
ResponEliminaPerò no puc callar (ni bajo el agua)...que chula la idea, i que chules les fotos... la recepta per soposat!!!!
Sense paraules m' he quedat.....OOHHHHH!!!
ResponEliminaPetons
Una elección muy acertada. Besos!
ResponEliminaAna
Quina presentación més maca, les fotografies genials...i les pastes d'ametlla han de ser de Mare meva!!! jejeje Petons
ResponEliminaGenial! Amb blanc i negre com l'època en què es devia haver mecanografiat la recepta. Petons!
ResponEliminaJajajaja...no me he podido resistir y al leer tu respuesta he caído picada por la curiosidad cuando debería estar metiéndome en el coche y saliendo disparada a recoger a mis hijos del cole. Pero algo me decía que debía darme el capricho de visitarte antes de hacerlo. Y me alegro de haber hecho caso a esa vocecilla en mi cabeza, porque me has dejado con una sonrisa en la cara que no me la va a quitar nada ni nadie en lo que me queda de día.
ResponEliminaMaravilloso !!!!
Bss
Nani quines fotos més maques!!! Moltes felicitats!!! Ptnts
ResponEliminaAquestes receptes mai fallen!!! Tot plegat fantàstic!
ResponEliminaAquestes fotos parlen sense paraules, oi?
ResponEliminaMolt bona setmana!!!
Petonets,
Palmira
Qué bonitas fotos, y qué súper originales...
ResponEliminaHas hecho una versión de las pastas de lo más atractiva, nos encanta...
Un abrazo.
Molt bé posar les fotos en blanc i negre. Tenen un sabor vintage xulíssim. Petons.
ResponEliminaM'has deixat al.lucinada amb aquestes fotos! Quina xulada d'entrada. Petons
ResponEliminaUna delícia!!! És que l'ametlla ho fa tot més bo!
ResponEliminaGràcies, guapa!
Acabo d'esmorzar, però et juro que faria un lloc per aquestes pastes tant bones!! i més ara, que tinc un desig de dolç...
ResponEliminapetonets
Has optado por presentarlas en capsulas, Paula también lo ha hecho y me parece una idea magnífica que seguro tomaré la próxima vez que las haga porque son un vicio ¿verdad?
ResponEliminaUn besote,
Mar
bravo!!!
ResponEliminaResposta: .............................................
ResponElimina.............................................................
PTNTS
Dolça
Tens tota la raò.
ResponEliminaLes fotos xulissimes, petonets!
Núria
Perfecto. Sencillo y limpio. Me ha encantado. Tu entrada tiene mucho más "contenido" que todas las presentadas. Enhorabuena. Me has dejado sin palabras.
ResponElimina