Quan em visita la meva amiga Mimí sempre em porta algun tipus de te diferent i jo he de preparar alguna cosa per a acompanyar-lo. Per aquest motiu, fa uns dies, vaig preparar unes magdalenes perfumades amb anís que van deixar a la cuina una flaire magnífica. Engegar el forn sempre és un plaer perquè segur que en sortirà alguna cosa bona. Ens hi posem?
Necessitarem:
- 3 ous
- 130 g de mantega en pomada
- 200 g de farina
- 185 g de sucre
- 65 g d'iogurt natural (1/2 iogurt)
- 1 xic de sal
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 1 tassa (cafè) d'anís o mitja si no les voleu tan perfumades
- mantega per als motlles
Farem:
Barregem els ingredients amorosament fins a obtenir una massa fina i homogènia.
Jo ho he fet amb la Thermomix durant un minut i mig a velocitat 3.
Ho posem en un bol gran, tapem amb un drap i que reposi una hora.
Passat el temps omplim els motlles untats amb mantega si són metàl·lics, no cal si són de silicona o de paper.
Enfornem a 170º (l'haurem posat a escalfar prèviament) durant 15, 20, 25 o 30 minuts depenent dels motlles triats i del forn, només cal vigilar i veure que queden daurades i pugen.
Traiem i les deixem refredar.
Preparem un te, aquest és floral, per a acompanyar i parlem de la vida.
Mirar les flors del jardí ens dóna pau per a l'ànima.
Guspira, estel o carícia, Mishima.
Parlar amb un ton té, amb una amiga del cor i gaudir d'aquestes magdalenetes ... un plaer de la vida que s'ha d'aprofitar plenament!
ResponEliminaPetons
Palmira
Ah, la madeleine de Proust...
ResponEliminaJe note, bien sûr.
Més petonets.
(Ei! I a veure quan ens veiem?!)