Ja ens estem apropant a la Trobada de Blogaires del dia 22. I només per a ensenyar-vos una de les delícies que veureu, tot visitant el mercat, són els gadagangs. També coneguts com a escamarlans. Una manera ben bona de menjar-los és a la planxa. I si són de Tarragona encara més.
Necessitarem:
- gadagangs grossos
- oli d'oliva
- sal
Farem:
Els obrim pel mig i els posem sobre la planxa ben calenta.
Els deixem una mica crus.
Els amanim amb l'oli després de coure'ls, així com la sal.
Una menja tan senzilla que us farà tocar el cel. Si l'acompanyeu d'un bon vi blanc, ja no ens cal res més.
De fons, un grup tarragoní: Bongo Botrako, Todos los dias sale el sol.
Quina ilu...7 dies...conta enrere!!!!! Hi haurà sol? Si no n'hi ha, no pateixis...ja estaràs tu!!!
ResponEliminam'ha encantat el nom dels escamarlans...primer he pensat que era un nom amb el que la Violeta els anomenaba....jajaja però tot i que jo no sòc de marisc, aquests me'ls menjo tots.
Kisses
Tic tac, tic tac, descontando días que estamos, qué ganas!!! La semana se me va a hacer de un larga...
ResponEliminaCuando he leído el nombre he pensado "Yo juraría que eso son cigalas o-O", jejjeje. Qué ricassss!!
Petonets
Gadagans... boníssims!!!!
ResponEliminaEns veiem dissabte. Ja em deixaran entrar?
PTNTS
Dolça
I jo sense poder anar.... Mira tot el que em perdo!!
ResponEliminaPetons
Quines ganes de que arribi dissabte!!!! MMMmmmmm......
ResponEliminaPetons i bona setmana, Nani!!!!
Olga
Jo els coneixia com escamarlans o cigales... tenen una pintaaaaaa :)
ResponEliminaEspero que os ho passeu molt bé a la trobada.
petons
A palamós també són molt bons, els escamarlans! No coneixia pas aquesta paraula, Nani, gadagang... i m'ha agradat molt!
ResponEliminaGadagangs o escamarlans....a mi em xiflen!!! i a la planxa es com estan mes bons...
ResponEliminaQue ho passeu molt be el dissabte...
Petonets.
Comte enrere !!!!!!
ResponEliminaNomés queden 5 dies!!!!!!!!
No sabia que els escamarlans es deien gadagans.
Fins aviat,
A on ens trobem ???????
Isabel
Aixxx quina pena que no puc venir... hem fareu molta enveja, feu moltes fotos i penjeules totes per posar-me les dentetes llargues!!!
ResponEliminaQuan he llegit el títol no sabia que eren!!!
Petonets.
Ja queda RES!!! Quines ganes que sigui dissabte!
ResponEliminaPetons
Quin nom més bonic tenen aquests bitxus tant saborosos!! Menja senzilla i deliciosa! Vinga! Passeu-ho molt i molt bé. Jo des de l'Empordà pensaré en vosaltres!!
ResponEliminaOstres!...quin nom més curiós!
ResponElimina...i quina enveja de fotos Nani....quina enveja!
Ai quin nom, no l'havia sentit mai.
ResponEliminaSé d'algú a qui li encantaria aquest plat!
Petons.
M'agraden molt Nani, i es que amb molt pocs ingredients pots fer un plat de luxe!! Per cert, finalment no podre venir Dissabte... :-( Un altre cop serà! Petons
ResponEliminaPues si, poder gaudir d'aquests escamarlans amb vosaltres m'hauria agradat tant, ja ho saps... però segur que m'hen enviareu virtualment!!!
ResponEliminaPetons i ànims per l'organització!!!!
Palmira
Impressionants...... per cert la paraula "Gadagangs" es Cambrilenca oi?
ResponEliminaQuina manera d'anomenar als escamarlans més curiosa i divertida! Petons!
ResponElimina