Amb la Violeta tot esdevé una festa: I si fem un pastís de les prunes collides? I on anirem a menjar-lo? Sota la prunera! Així que agafem un banc del jardí, una tauleta del racó i cap allà que anem. D'aquesta manera passem una tarda d'estiu que té moltes hores...
Necessitarem:
- 1 paquet de massa brisa dolça (trobada a Lidl)
- 2 gotets de crema de La Fageda
- prunes
- sucre morè
- perles de poma i gingebre o gelatina transparent
Farem:
Escalfem el forn a 180º.
Posem la massa brisa al motlle pertinent, ben untat de mantega i que quedi alt de les vores.
Enfornem uns 8/10 minuts.
Un truc: per sobre de la massa hi posem el paper fi de l'embolcall i unes pedres per sobre perquè no pugi.
Traiem del forn, posem la crema per sobre, la fruita tallada a trossos i empolvorem amb sucre morè.
Cap al forn un altre cop i uns 15 minuts més.
Tenia unes perles de poma i gingebre i vaig guarnir el pastís en el moment de servir (optatiu: si voleu, hi podeu posar gelatina transparent).
Ens va sobrar la meitat i l'endemà, vam tornar a berenar i encara estava més bona.
Quina calma i tranquil·litat...
Qué bones aquestes estones sota l'ombra d'un arbre gaudint de les hores llargues i delicioses de l'estiu! Quina enveja!
ResponEliminaEl pastís de prunes es molt agraït, dolç i amarg, entre molt bé.
Preciòs aquest racó per gaudir de la Mastroiani, el pastís i l'amor familiar.
Petons
Que entrenyable tot lo que escrius i acompanyat per unas fotos que ho acaban d' explicar tot.
ResponEliminaJa me trobaba amb vosaltres, sota la prunera, gaudin de la vostra companyia......mmmmmmm
Mil petons Nani
Que maques les teves entrades.
ResponEliminaUna molt bona i tranquil.la tarda d'estiu.
Petons
Quines tardes tan dolces i agradables, sota els fruiters! I, després dels pastissos, a fer melmelada! Petons.
ResponEliminaQuines fotos tan evocadores, i quina recepta tan senzilla i bona... Amb prunes del propi jardí, encara millor :)
ResponEliminaMarta
La receta me encanta pero esas imagenes me han trasportado directamente a tu jardín. Totalmente inspiradoras. Ahora mismo lo comparto¡¡¡ Bss preciosa.
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
ResponEliminaNani; Quin muntatge tant i tant ben muntat... encara que de ben segur el pastís de prunes acabades de collir -i mai millor dit- va ser un espectacle per a totes les sensacions¡¡
Salutacions Nani¡¡ :O) :O)
Quina enveja poder berenar sota la prunera amb aquesta tranquil·litat que s’endevina. Lo pastis tenia que ester molt bo.
ResponEliminaUna tarda d'estiu que fa somiar!
ResponEliminaM'apunto a aquest berenaret, té molt bona pinta.
ResponEliminaPtns.
Su.