Quan preparem arròs a casa els nens sempre acaben destriant el peix i les verdures que hi posem. Així que quan vénen a dinar només cal posar-ho tot tallat ben petit i llavors no posen cap pega i s'ho mengen tot. I els adults també. Per a quatre nens amb gana,
Necessitarem:
- 1 pastanaga
- 1/2 carabassó
- 1/2 pebrot
- 1 sépia
- 3 talls de gall dindi
- 100 g de gambetes
- faves (en tinc de les nostres que vaig congelar)
- oli d'oliva
- 250 g d'arròs bomba
- 1 bric de caldo per a paella valenciana Aneto
Farem:
En una paella de 30 cm. hi posem oli d'oliva per a coure lleugerament les verdures tallades a dauets ben petits i les faves.
També hi coem el gall dindi, la sépia i les gambetes, tot tallat ben petit.
Hi posem l'arròs, tot remenant, i deixant-lo un parell de minuts.
Hi aboquem el caldo que haurem escalfat prèviament.
Ho deixem coure 10 minuts a foc viu i deu minuts a foc més suau.
Retirem del foc i que reposi 5 minuts.
Aquest arròs és treure'l a taula i desaparèixer. Una manera ràpida de preparar-lo i un resultat bo, bo.
Una migdiada i fer unes tandes de parxís per a passar la tarda...
Ella Fitzgerald i Louis Armstrong ens acompanyen, Dream a little dream of me.
Quina monada de paella! amb aquesta presentació segur que cap nes, i no tant nen, diu que no!!! bon estiu!
ResponEliminaQuina paella més mona! La propera vegada m'avises i ve el Boletet a dinar, que li encanta l'arròs ;) petonets
ResponEliminaQue xalat!
ResponElimina