Fa uns dies vam organitzar un petit aperitiu a la feina. Es tractava de que cadascú portés un plat diferent i així tindríem una gran varietat de tapes. Jo vaig fer aquests gotets d'ensalada russa, amb la verdura al vapor tal com la fem a casa. No és cap descobriment ni res diferent, però la presentació m'agrada més fer-la individual,
perquè no cal que hi anem posant cullerada.
Aquesta ensalada la preparo com la feia la meva mare. Hi poso: patates, pastanagues, bajoques, tonyina, ou dur esmicolat, olives farcides, gambetes petites bullides, dauets de fuet i maionesa. De pèsols no en poso. Per a guarnir un ou dur de guatlla i una oliva farcida.
A casa només ens agrada la verdura al vapor. I ara que ja tenim l'oli nou: hi ha res més bo que una verdureta amanida amb oli, sal i un rajolí de vinagre. La verdura feta al vapor no queda aigualida.
A la ràdio sona Ray Charles amb Georgia o my mind, està plovent...i a casa s'hi està bé.
Hola guapa tu
ResponEliminauna presentació preciosa, a casa també es com més agrada la verdura, al vapor.
mil petonets Susanna
M'encanta quan aquestes receptes de tota la vida es presenten amb gotets, queden més fines i és com si fossin receptes noves, oi que si ?!
ResponEliminaA casa també sempre fem la verdura al vapor que aquesta ensalada, queda més al punt :o)
Una foto preciosa,
petonets,
palmira
Doncs no hi poso ni gambetes ni fuet.
ResponEliminaMolt millor individual això de compartir de vegades no és massa cómode.
Bon cap de setmana.