Fa uns dies vam obrir la carabassa que teníem de l'hort. És la que vau veure al post de L'hort i la felicitat. És gran i en tenim per a uns quants plats. Hem començat per una crema de carabassa i ceba. La guarnirem amb uns volovans de llagostins que li donaran una vistosa presentació. Avui és dia de publicació del repte de Tia Alia recetas i hem triat la recepta salada: Pastelillos de Langostinos. El repte és presentar aquestes pastetes com a aperitiu, però nosaltres les posarem com acompanyament de la crema.
Comprar en la pasteleria unos cuantos pastelitos de hojaldre del tamaño pequeño y con ellos preparar en casa el relleno siguiente: derretir en cacerola una porción de manteca y agregarle una cucharada de harina meneando y mojando con un poco de caldo. Al primer hervor espesar la salsa con una yema de huevo, agregar langostinos cocidos, sal y pimienta, y con esta masa rellenar los pastelillos.
Per a quatre persones,
Necessitarem:
- 250 g de llagostins
- 400 g de carabassa
- 60 g de patata bullida
- 160 g de ceba tallada
- 50 g de rap
- oli d'oliva
- 1/2 l de caldo de peix
- 200 ml de llet semidesnatada
- sal i pebre
- volovans petits
- una cullerada de farina
- mantega
- un rovell d'ou
- oli d'oliva amb tòfona
Farem:
Preparem els volovans tal com explica Tia Alia, però reservant unes puntes de cues per a guarnir i la resta ho esmicolem.
Per a fer la crema posem unes cullerades d'oli d'oliva i hi posem la carabassa i la ceba, a trossos i ho saltem un parell de minuts.
Seguidament hi afegim la patata i el rap (jo els he rescatat del brou de peix que he preparat anteriorment).
Salpebrem i hi afegim el caldo de peix, deixant bullir entre 15/20 minuts.
Als cinc minuts finals hi posem la llet i deixem que comenci a bullir.
Apaguem el foc i deixem reposar uns 10 minuts i hi passem la batedora fins a deixar la crema ben fina.
Servim guarnint amb els volovans i unes gotetes d'oli d'oliva amb tòfona.
Ens sentim relaxats i bé a la cuina. Cuinem ballant i rient (haurieu de veure la Violeta que bé s'ho passa). Qui es pot quedar quiet sentint: Inner Circle amb Sweat (A la la la la long)? Jo crec, sincerament, que ningú...
una cremeta de carabassa... mmmm i amb aquests volovans passa a ser una crema de carabassa de high level!!!!
ResponEliminaBona setmana tarragonina ;-)
PTNTS
Dolça
Uau! Quina presentació més bonica, Nani, per una crema tan bona...!
ResponEliminaUn bravo a aquesta crema i presentació,. M. Apunto a dos platets! Petonets
ResponEliminajo tambè ballo, tot i que assentada... però aquestes cançons... no et poden deixar quieta...com aquesta crema, dolça, curiosa feta amb el brou de peix... ha de ser ben bona i nutritiva... i que dir de d'aquets voulevants.... una molt bona recepta has fet, benvolguda.
ResponEliminaBona setmana!!!!!
M'agrada molt com queden els llagostins amb la carbassa... així que amb aquets pastelitos per sobre, tenim un plat per grans ocasions, preciòs...
ResponEliminaJa esperem les properes receptes amb carbassa que segur donarà moltes satisfaccions gustatives aquesta carbassa!
Petonets,
Palmira
Una crema de quitarse el sombrero y la presentación inmejorable. Un abrazo y feliz semana, Clara.
ResponEliminaQuina pinta més bona té aquesta crema. Prenc nota perque la faré a casa.
ResponEliminapetons
M'encanta la crema de carabassa, però mai n'he menjat amb rap. La combinació ha de quedar exquisida. I la presentació, amb aquests volovans, és preciosa. Petons.
ResponEliminaAquesta crema de carabassa és de Festa Major!!!! Quina presentació!!! Quines fotografies.....mmmmm......
ResponEliminaPetons, Nani!!!
Olga
¡Como me gusta visitarte! Siempre me sorprendes. La receta más original de la red. Y el toquecito de aceite de trufa me vuelve loca. Besitos.
ResponEliminaMe encanta tu idea uuummmm, deliciosa crema con los volovanes dentro ¡¡me la apunto!! queda una presentación super chula.
ResponEliminaBesos
Nieves
Quin color tan espectacular, i quina presentació tan bonica que fas!
ResponEliminaOstres tu...quina versió més chula que has fet Nani...m'ha agradat molt!!
ResponEliminaUn petó guapa!
Gemma de Food&Cakes by GB
La crema de carabassa ens encanta! en mengem totes les setmanes ara a l'hivern, però amb aquest "topping" que hi has ficat fa de plat de festa!! un petó!
ResponEliminaLes teves presentacions són sempre de primera! Molts petons.
ResponEliminaMolt ben aprofitats els pastissets de llagostins del repte amb aquesta crema de carabassa... Fan molt goig.. Ens troben en el proper repte de Tia Alia. Petons,
ResponEliminaNani, qué original tu propuesta. Me encanta la combinación con esa crema de calabaza. Ay, qué dientes más largos me pones cada vez que hablas de tu huerto. Lo que daría yo...
ResponEliminaMucha suerte con la preparación del encuentro del mes que viene. Seguro que lo vas a bordar!
Bss
Una proposta magnífica! Jo aquest mes vaig fer la dolça, i vaig haver d'intentar-la diverses vegades...però el més divertit és experimentar! Petons!
ResponElimina