Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimarts, 4 de març del 2014

Petons de xocolata {dolços petons}


No sé si us passa el mateix, però jo quan tinc una cosa per estrenar he de pensar ràpidament com i quin dia ho faré. I això m'ha passat amb el motlle de fer petons, el Pop Kiss de Lékué. Tot i que la capsa porta alguna idea, jo he volgut improvisar per ser la primera vegada, i us puc dir que no serà l'última. La Violeta ha gaudit d'allò més i el resultat: molt bo. Una manera senzilla de fer bombons i llaminadures.
Per a 10 bombons,

Necessitarem:
 - 150 g de xocolata blanca
 - 30 g d'ametlles trossejades

Farem:
Posarem la xocolata trossejada en un bol i la fondrem al bany maria fins a arribar a 40ºC.
Hi barregem les ametlles.
Ho aboquem al motlle i posem dins el frigorífic.
Tan fàcil com això i queden perfectes.
A temperatura ambient són tous i bons.
Ens els podem menjar amb pa i tenim un bon berenar.

A casa ens agraden els petons. Tenim un llibre molt divertit, de Trinitat Gilbert i il·lustrat per Marta Altés, que és un recull de les millors frases dels petits de la casa: Vull esmorzar petons, de Columna. Entre el llibre, els petons de veritat i els de xocolata podrem fer uns divertits esmorzars.
I per a llevar-nos una música que alegri el dia: Les Patineurs, de Waldteufel, per la Philharmonia Orchestra i dirigida per Herbert von Karajan.
Qui es pot resistir a començar un dia d'aquesta manera?

22 comentaris:

  1. Que bonics!!!!

    A veure si jo puc fer alguna coseta amb algun Lekué ;-)
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Escolto la música metre escric i penso que a través del Blog hem anat veient creixer a la Violeta... i la veritat s'està fent una noieta preciosa. Aquesta primera foto m'encanta!!!!.
    Jo estic enamorada de sempre dels bombons petons de Escribà, així que feliç d'aquest maridatge Escribà/Lékué... i trobo que els bombons de xocolata blanca t'han quedat genials (a mi la xocolata blanca m'encanta).
    El llibre es moníssim. Tot plegat t'ha quedat ben rodò, música, imatge,idea i escenografía.
    mil petons blancs de xocolata!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Quina preciositat! és ben bé que lekué se les pensa totes, eh? he he he. Molt maca, la Violeta!

    ResponElimina
  4. Me encanta el molde de Lekue, me gustan mucho los labios de chocolate blanco, pero ya sabes que lo que me pirra en este post son esas fotos con aire vintage... Bss preciosa.

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  5. Quina il.lusió compartir aquests moments amb la Violeta! Molt divertits i si els mengem llegint aquest llibre, encara millors , segur!
    M'encanten les seves cuetes!!!
    Petons,
    palmira

    ResponElimina
  6. Així m'agrada, pim pam! Que preciosa la Violeta!!!!
    petonets

    ResponElimina
  7. Quins petons mes dolços.
    Millor dit "super dolços", si els fa la Violeta.
    Isabel

    ResponElimina
  8. Ui, quins petons més dolços! I què bonica la Violeta! Petons.

    ResponElimina
  9. Que guapa está la Violeta, amb aquets "morritos" blancs de xocolata i aquetes cuetas tan gracioses.
    Que rápida has anat a fer la feina....jo ancara no m' he possat per la labor. No arribo a tot!!!!!!!
    Espero fer els deures rapid, pro per la idea que tinc, avans he de anar a Barna a buscar cosas y fins la setmana vinent res de res.
    Mil petons Nani i tsmbé per la Bibi i la Violeta

    ResponElimina
  10. La nena està preciosa! I la foto és molt bonica.
    Els petons de xocolate genials!
    petons

    ResponElimina
  11. Aquest motlle en forma de petons és una passada!
    T'han quedat molt xulos, i com tu sempre que hi ha alguna cosa per estrenar...tinc ganes. Jo ja tinc recepta per aquest cap de semana estrenar el meu jiji
    Petons

    ResponElimina
  12. ¡Qué preciosa está Violeta! Es increíble como crece. Guapísima. Imagino que se lo habrá pasado de muerte haciendo estos besos.

    ResponElimina
  13. Quines fotos més guapes! Està molt divertida, la Violeta :)
    Marta

    ResponElimina
  14. Uns petons dels que m´agraden!!! Dolços!!! Petonets

    ResponElimina
  15. Qué bien quedan y ricos. Las fotos preciosas y la peque una belleza. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  16. Que dolços!!! Jo també en vull uns quants!!! Això sí són petons!
    Petonets

    ResponElimina
  17. Quins petons més dolcets i enxocolatats! Petoníssims!

    ResponElimina
  18. A mi també m'encanta estrenar els motlles ben ràpid, però fa una setmana que estic no massa bé... a veure si de cara a la setmana vinent em fico amb el Lekué nou que m'encanta! aquests petons són genials, senzills i boníssims! i la Violeta està guapa guapa! un petó!

    ResponElimina
  19. Uns petons molt dolços!! Petonets ensucrats!

    ResponElimina
  20. Una pregunta , l' atmetlla torrada?? els vull fer per el meu nebot. gràcies

    ResponElimina