Si hi ha alguna cosa que m'agrada i molt és passar estones amb la Violeta. Fa uns dies, ella volia fer un pícnic i vàrem decidir anar al bosc del costat de casa. Aprofitant que enguany és el tercer Dia Cuina, que tindrà lloc el 27 de setembre a Manlleu a la Festa del Porc i la Cervesa, nosaltres hem fet un plat que es pot menjar tant calent com a fred. Ens conviden a preparar un plat que porti pernil cuit com un dels ingredients i aquí hem fet el nostre, amb l'excusa que la Violeta mengi uns espinacs amb disfressa. Per a una àvia i una néta que tinguin gana (o quatre amiguetes que vulguin dinar plegades al bosc),
Necessitarem:
- 4 talls, amb cos, de pernil cuit La Selva
- 2 pits de pollastre ben oberts
- 150 g d'espinacs nets
- 50 g de formatge roquefort
- 40 g de panses
- 20 g de pinyons
- 1 cullerades soperes de mantega
- 4 cullerades soperes de nata
- sal i pebre
- oli d'oliva
- fil de lligar carn
Farem:
Passem els pits de pollastre per una paella amb un fil d'oli i que es facin pels dos costats, reservem.
A la mateixa paella hi coem els espinacs amb la mantega, els pinyons, les panses, el formatge, la nata i salpebrem al gust.
Farcim els talls de pernil cuit, un per un, amb els espinacs, fent un caneló tancat i els embolcallem amb els pits de pollastre tot lligant-los amb el fil.
Els podem servir tebis o freds.
La Violeta ha volgut posar-s'hi mostassa.
Unes torrades de pa ens han servit de plat.
A ella, i a mi també, li agraden Els Pets. A batzegades.
Doncs em sembla una idea molt bona per difressar els espinacs. Segur que la Violeta no va deixar res al plat ;-)
ResponEliminaQuin bon tàper! Sort a Manlleu.
ResponEliminaBona proposta Nani!
ResponEliminaPtnts
Dolça
;-) Ens veiem a Manlleu Nani!!!
EliminaPTNTS
Dolça
Pero que rico Nani¡¡¡ Y que sitio y fotos mas chulas¡¡¡ Bueno lo principal la modelo. Bss
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
Tienes un blog precioso! Es uno de los mejores que he visto últimamente.
ResponEliminaFelicidades,
Helena
Una molt bona idea, el plat i el picnic amb la Violeta,
ResponEliminaQuina bona entrada per el concurs... i fer picnics...que maco i divertit pels nens com la Violeta! M'ha agradat molt la idea i la primera foto de la Violeta corrent, o la de la Violeta desenfocada al fons.
ResponEliminaRespecte al rollet...deliciòs, pollastre i espinacs... amb el roquefort...mmmm res a dir..com sempre encertada.
Espero veure't a Manlleu! Petons
una proposta molt resultona, Nani! Ens retrobem a Manlleu!
ResponElimina