Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dimecres, 31 d’agost del 2011

Batut de síndria {com melancia fresca}


Encara estem en el temps de la síndries i vénen de gust. I si esteu en una platja del Brasil, en aquest cas Saquarema, una platja fantàstica veureu passar un noi que en ven i ve tan de gust!
Us proposo un batut ben fresc que es fa molt al Brasil i no sé si ho sabeu però la llet condensada es fa servir en moltes receptes brasileres.
Aquí en teniu una.

Necessitarem:
 - 5 talls de síndria
 - 1 pot petit de llet condensada
 - gel picat

Farem:
Barrejar la síndria picada amb la llet condensada a la batedora. Ho hem de deixar amb una textura ben fina. Posem el gel picat a la copa i servim. Guarnim al gust. Com també hi podem afegir qualsevol licor que ens vingui bé.

S'ha de servir amb molta alegria. Si us fixeu en la fotografia del batut surt una làmina de l"Oda a la sandía" de Pablo Neruda i en reprodueix un tros:
...la redonda, suprema y celestial sandía es la fruta del árbol de la sed, es la ballena verde del verano...

Ens delectarem amb el batut mentre sentim Ho capito che ti amo per la gran Zizi Possi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada