Aquesta fotografia la vaig fer a la Favela da Rocinha de Rio de Janeiro. Les pipocas són les nostres crispetes. Els seus venedors estan per tot arreu. Acostumen a ser persones molt humils. La flaire que deixen anar amb el seu producte forma part dels records de la memòria i de l'ambient de la ciutat. Recordo el Sr. José (pronuncieu Jusè en català i ho fareu com un autèntic brasiler) que estalviava tot l'any per a poder desfilar per carnaval amb la seva escola de samba. L'home mantenia la paradeta de venda sempre al mateix lloc i tota la canalla del barri el coneixíem.
Necessitarem:
- 1 paquet de moresc per a fer crispetes
- 5 cullerades soperes de mantega
- 1 cullerada sopera de curri
- 1 cullerada (postres) de nou moscada en pols
Farem:
Les crispetes jo les acostumo a fer al microones segons indica el fabricant.
Un cop fetes les posem en un bol.
Desfem la mantega al microones un minut i l'aboquem sobre les crispetes.
Hi afegim espècies i remenem ben remenat.
Podeu fer-les igualment en una paella, sense microones.
Acompanyades d'una bona cervesa seran un bon aperitiu.
Si sentiu la cançó Miss You dels Rolling Stone mentre les crispetes peten al microones semblarà que la cançó va ser escrita com a banda sonora d'aquesta recepta. Poseu-la una mica forta i balleu. El temps passarà ràpid.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada